Innovativ mäklarbyrå

Om Redcarpet
Fastighetsförmedling

En mäklarbyrå i Alingsås/Borås/Göteborg med omnejd, för dig som söker en tillgänglig mäklare med ett personligt engagemang och där kvalitet i varje liten detalj genom hela försäljningsprocessen står i fokus.

På Redcarpet Fastighetsförmedling värdesätter vi dina önskemål och jobbar ständigt för att överträffa dina förväntningar. Vår strävan är att ha utomordentligt nöjda kunder som rekommenderar oss för vänner och bekanta. Förutom vår mångåriga erfarenhet av branschen har vi även mycket god lokalkännedom i de områden vi verkar.

Vi är ett modernt mäklarföretag i tiden där vi kombinerat den traditionella mäklartjänsten med dagens digitala närvaro. Detta innebär mindre användning av papper för en hållbar miljö och mer lättillgänglig information för dig som kund.

Robin Almanakis

Kontakta oss

Nå våra mäklare på alingsas@rcfast.se eller 0322-28 53 80.
Du kan också fylla i nedanstående formulär så återkommer vi till dig så snart som möjligt!

Egen produktion
och design

Tack vare att vi har vår egen produktion och webbutveckling inhouse, skapar vi unika annonser som är anpassade för varje bostad och specifik för varje kanal. 

Ett helt team med spetskompetens inom
digital marknadsföring ger din bostad
maximal spridning.

Som köpare
hos oss får du

• Erfarna mäklare
• Stort kontaktnät
• Kostnadsfri rådgivning
• Personligt engagemang

Läge att sälja?

Att sälja sin bostad är en av de största affärerna många gör i livet. Vi erbjuder fullservice i försäljningens alla faser för att ge dig en trygg upplevelse.

Dags för nytt läge?

Sjöutsikt, fler sovrum eller närhet till centrum? Vad drömmer du om? Se våra bostäder till salu, eller kontakta oss för att stå med i vår intresselista, så kontaktar vi dig när ditt drömhus ska säljas.

Kontakta oss

Nå våra mäklare på alingsas@rcfast.se eller 0322-28 53 80.
Du kan också fylla i nedanstående formulär så återkommer vi till dig så snart som möjligt!