Lär känna

Robin Almanakis

Registrerad Fastighetsmäklare sedan 2009
och medgrundare till Redcarpet Fastighetförmedling

Min resa inom mäklarbranschen började 2007 hos Svensk Fastighetsförmedling och sedan dess har jag förmedlat hundratals bostadsaffärer. Erfarenheterna har gett mig många värdefulla insikter och nu tycker jag att det är dags att den traditionella mäklartjänsten förflyttas in i det moderna digitala samhället.

Idag driver jag Redcarpet Fastighetsförmedling – den digitala mäklarbyrån där du väljer arvodet!

Att arbeta som mäklare och få möjligheten att besöka alla fantastiska hem och dess ägare är ett drömjobb för mig. Jag ser det som en stor förmån att få hjälpa människor med ett av livets största affärer och gör alltid mitt yttersta för att överträffa kundens förväntningar.

Jag beskrivs bäst som en mycket målinriktad och driven fastighetsmäklare, som genom mitt personliga engagemang i varje affär skapar nöjda och trygga kunder. Det mina kunder värdesätter högt är också min tillgänglighet, då jag finns där när de behöver mig. Mitt mål är inte bara att ha nöjda kunder – jag vill ha utomordentligt nöjda kunder!

Varmt välkommen att kontakta mig om du funderar på att byta bostad!

Resurs 15

0766 77 96 96

Resurs 12

robin@rcfast.se

Resurs 1

Tomasgårdsvägen 13b

Kontakta mig

Du kan nå mig via ovanstående kontaktuppgifter
eller fylla i nedanstående formulär som går direkt till mig.
Jag återkommer så snart jag kan!

Varmt välkommen att kontakta mig om du funderar på att byta bostad!

Läge att sälja?

Att sälja sin bostad är en av de största affärerna många gör i livet. Vi erbjuder fullservice i försäljningens alla faser för att ge dig en trygg upplevelse.

Dags för nytt läge?

Sjöutsikt, fler sovrum eller närhet till centrum? Vad drömmer du om? Se våra bostäder till salu, eller kontakta oss för att stå med i vår intresselista, så kontaktar vi dig när ditt drömhus ska säljas.

Kontakta oss

Nå våra mäklare på alingsas@rcfast.se eller 0322-28 53 80.
Du kan också fylla i nedanstående formulär så återkommer vi till dig så snart som möjligt!