Lär känna

Leif Börjeson

Registrerad Fastighetsmäklare sedan 1993
Fastighetsmäklare på Redcarpet Fastighetförmedling

Välkommen till fastighetsmäklare Leif Börjeson med erfarenhet av 1000-tals försäljningar.

Min mäklarkarriär har gått från paradvåningar i Göteborgs innerstad till klassiska villor i Alingsås- och Vårgårdaområdet. Därefter fortsatte resan till vackra gårdsmiljöer i Skaraborgsbygden. Själv har jag bott i bl.a. New York, Göteborg, Partille, Helsingborg, Skara och Alingsås. Numera vaknar jag till fågelkvitter och soluppgång på den genuina landsbygden i Lekåsa. Energigivande!

Att arbeta hos Redcarpet Fastighetsförmedling innebär för min del så mycket mer än bara traditionellt fastighetsmäkleri. Här är allt så enkelt. Vi hjälper kunder oavsett var man bor och är  inte låsta av kommungränser. Dessutom är den så nödvändiga digitala marknadsföringen av våra bostäder i världsklass. Ambitionen hos oss är att varje dag fokusera på att varje kund ska bli sedd, ”kundskap” kallar vi det.

Mäklarbranschen förändras snabbt! Vårt koncept är framtaget och noggrant testat i samverkan med olika aktörer. Vår vilja är att gå från ord till handling och inser att till sist är det du som bestämmer om vi får godkänt. Kom gärna med tankar och idéer om det är något vi kan förbättra.
-Och du! Tack för att du tog dig tid att läsa denna text.

Väl mött och varmt välkommen till Leif Börjesons underbara mäklarvärld!

Resurs 15

0724 42 96 25

Resurs 12

leif@rcfast.se

Resurs 1

Tomasgårdsvägen 13b

Kontakta mig

Du kan nå mig via ovanstående kontaktuppgifter
eller fylla i nedanstående formulär som går direkt till mig.
Jag återkommer så snart jag kan!

Varmt välkommen att kontakta mig om du funderar på att byta bostad!

Läge att sälja?

Att sälja sin bostad är en av de största affärerna många gör i livet. Vi erbjuder fullservice i försäljningens alla faser för att ge dig en trygg upplevelse.

Dags för nytt läge?

Sjöutsikt, fler sovrum eller närhet till centrum? Vad drömmer du om? Se våra bostäder till salu, eller kontakta oss för att stå med i vår intresselista, så kontaktar vi dig när ditt drömhus ska säljas.

Kontakta oss

Nå våra mäklare på alingsas@rcfast.se eller 0322-28 53 80.
Du kan också fylla i nedanstående formulär så återkommer vi till dig så snart som möjligt!