Hitta ditt drömläge

Köpa bostad

Att köpa en bostad är för de allra flesta den största affären man gör i livet. För oss är det oerhört viktigt att man som köpare känner sig trygg genom hela affären. Vårt personliga engagemang, oslagbara service, pålästa och tillgängliga mäklare är nyckeln till din trygghet. Vi finns med er hela vägen, från första kontakt, till kontraktsskrivningen, till tillträdet och även efter att affären är avslutad! 

Genom vårt breda kontaktnät kan vi dessutom förmedla kontakter för alla tänkbara tjänster som kan uppstå i samband med bostadsköpet. 

Vår utökade service innebär också att vi erbjuder kostnadsfri rådgivning till alla som står inför att köpa bostad, oavsett vilken mäklare du köper ifrån. Vill du veta mer om hur det går till att köpa bostad och vad som är viktigt att tänka på, kontakta då oss redan idag.

Som köpare
hos oss får du

• Erfarna mäklare
• Stort kontaktnät i Alingsås
• Kostnadsfri rådgivning
• Personligt engagemang

Ta hjälp av
en köpcoach

Som en del av vår tjänst fungerar vi även som din köpcoach i jakten på din nästa bostad. Vi är behjälpliga med rådgivning i alla tänkbara frågeställningar som kan tänkas uppstå: Har bostadsrättsföreningen bra ekonomi? Hur allvarliga är felen i besiktningsprotokollet? Hur ska man agera i en budgivning? Allt det och ännu mer hjälper vi dig att reda ut under resans gång.

 

Läge att sälja?

Att sälja sin bostad är en av de största affärerna många gör i livet. Vi erbjuder fullservice i försäljningens alla faser för att ge dig en trygg upplevelse.

Dags för nytt läge?

Sjöutsikt, fler sovrum eller närhet till centrum? Vad drömmer du om? Se våra bostäder till salu, eller kontakta oss för att stå med i vår intresselista, så kontaktar vi dig när ditt drömhus ska säljas.

Kontakta oss

Nå våra mäklare på alingsas@rcfast.se eller 0322-28 53 80.
Du kan också fylla i nedanstående formulär så återkommer vi till dig så snart som möjligt!